Om mig

Hej! Så roligt att du har hittat in på min hemsida. Det är jag som är Anna Andersson. Jag är gift med Fredrik. Vi är stolta föräldrar till tre tonårstjejer och har också den stora glädjen att få vara familjehem för ytterligare två underbara barn. Många långa stunder har jag och barnen suttit och läst tillsammans och jag tror nog att de lässtunderna, och att överhuvudtaget umgås och vara hemma med barnen utvecklade mig till att själv börja skriva böcker för barn. Drömmen att bli författare hade jag burit sedan jag var sju år och hösten 2013, gavs min första bok, Resan till Kungens rike, ut. Jag har också illustrerat Malin Hedströms böcker om Egil, Lilla jag och nu senast boken om Mila och Milo. Förutom böcker gör jag i samarbetemed Sofia Svensson på BIAL serier åt tidningen Budbäraren. 


Min kristna tro är en trygg och stadig grund för mitt liv. Något av den tryggheten tror och hoppas jag att du kan möta i mina böcker.

En stor nyhet i mitt liv är att jag kallats att bli pastor i min församling Fyren i Båstad. Jag ser med stor förväntan och glädje fram emot att börja min tjänst där efter sommaren 2020, och att samtidigt läsa till pastor. Jag tror ändå att det kommer att bli fler bilder och böcker framöver för det här är två yrken som jag tror ger inspiration åt varandra. Många är intresserade av skrivande och målande så jag tror att detta kommer att komma väl till pass i församlingsarbetet.


Varma hälsningar 

Anna Andersson.
Fler tidningsartiklar

Läs om mig

i Dagen!

Artikel i

Inblick

Lokaltidningen

2013

Junia

Mitt inlägg

på debutant-

bloggen

Dagens gäst i Radio P4

Halland,

sept 2014

Den här artikeln börjar vara gammal, men kan kanske ändå vara intressant att läsa.


Laholms tidning 5/9 -14 Ida Eklund


© Copyright Anna Andersson. All Rights Reserved.